OM OS

Menneskerne og historien bag
stammen

Menneskerne

Tribe består af et ungt team med yderst stærke kompetencer indenfor produktudvikling, softwareudvikling og kommercialisering.
Mikkel Mads
Co-founder, CEO
Kasper Nikolaj
Co-founder, CPO
Nicolai Ramsby
Co-founder, CTO
Kristoffer Nilaus
Advisor, Unicef
Jesper Højberg
Advisor, DanBan
Mikkel Olsen
Advisor, Danske Bank +Impact
Vishal Pandey
Advisor, GrowthX

Historien

På en jordomrejse oplevede en af vores foundere med egne øjne, hvor stort et problem sult er i verden.

I Indien sad han en dag og spiste frokost på en lokal restaurant, da han fik øje på en pige på den anden side af vejen, sidde og lege med sten. Dér gik det op for ham, at det ikke er alle der er så priviligeret, at kunne spise når de er sultne. Han besluttede sig for, at dele sit måltid med pigen, som lyste op i øjnene af taknemmelighed. Her mærkede han for første gang følelsen af, at have gjort en mærkbar forskel for andre end sig selv.

Tilbage i København sad han en dag og bestilte takeaway med sin bror. Snakken gik på pigen fra Indien og hvor stort et indtryk oplevelsen havde gjort på ham samt hvor svært det er at gøre en personlig forskel i hverdagen. Mens de spiste gik det pludselig op for dem, at man selvfølgelig skal dele et måltid mad til dem der har mest brug for det, hver gang man selv bestiller et måltid mad.
Så enkelt skal det være.

Herfra udsprang idéen om en ny social takeaway-platform, der har til formål at sætte en stopper for sult ved at gøre det let at dele et måltid.

Værdierne

Mennesket stammer fra én og samme race. Vi mener at de fundamentale værdier der gør os til mennesker stadig findes iblandt de få indfødte stammefolk der er tilbage i verden. Det er disse værdier vi vil bringe tilbage til det moderne menneske.

- Heraf navnet Tribe.
People

Personlige relationer, interesse og solidaritet er definationen på et stærkt sammenhold for os.

Passion

Passion er drivkraften bag alt hvad vi tror på, sætter os for og får til at ske.

Responsibility

Vi tager ansvar for os selv, hinanden og fremtidige generationer.

Results

Vi er løsningsorienterede, ihærdige og eksekverer på de store udfordringer.

Vi har vokseværk

Vi er altid på udkig efter ildsjæle. Hvis du er blevet inspireret af vores vision og mission vil vi elske at høre fra dig. Klik her